The Tea Room

Youngs gate 11Torggata

To engelskmenn står bak restauranten med kun 6 bord. Her får du en 18-retter gourmetopplevelse.

Nov 2020
0 Lesere
0%
PrisnivåHøyt

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Ny topprestaurant i Oslo

The Tea Room imponerer med en norsk-britisk forbrødring.

– Endelig er vi her! Spisefølget åpner forsiktig døren til The Tea Room hvor vi også hadde bord i midten av mars. Få restauranter har vel vært mer uheldige med oppstartstidspunktet på et nytt spisested.

En vegg med tekjeler

The Tea Room ligger plassert like ved Youngstorget, innenfor vinbaren Imperial. Bak et mørkt forheng blir vi vist inn til et lite, intimt lokale med kun seks bord. Stedet har en nordisk eleganse med lekkert tregulv, gigantisk vinskap, moderne kunst og en lun, behagelig stil. På den ene veggen henger det en haug med tekjeler. Bak restauranten står nemlig to engelskmenn. Kjøkkensjef Luke Henderson og sommelier Jefferson Goldring har begge jobbet på anerkjente spisesteder, inkludert Maaemo hvor de to møttes.

18 retter

Vi får kjapt et glass champagne med Chartogne-Taillet Sainte Anne, som byr på god syre, markant gjærpreg, sitrus og god lengde. Den er laget på pinot noir og chardonnay og slår følge med de første smårettene. De har kun én meny på The Tea Room. Den består i kveld av hele 18 retter til 1950 kroner.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (27 av 30)

Lesernes mening

0%av 0 lesere anbefaler stedet
0
0
0
0%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)