Koie Ramen Munch

Operagata 39Bjørvika

Avlegger av populære Koie Ramen ved Torggata. Spesialiserer seg på nudelsuppe, noen småretter ved siden.

Mai 2022
1 Leser
100%
PrisnivåLavt

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Takk og amen for ramen

Koie Ramen i Torggata har fått en avlegger ved Munchmuseet - og Oslo-folk står i kø for å få suppe i sentrum.

En draktkledd dame ser ut som om hun kommer rett fra jobb i nabolaget. Tre par i 50-årene har ganske sikkert gjort Munchmuseet, handleposen avslører dem. Fire-fem hutrende ungdommer er kanskje studenter: Køen inn til Koie Ramen Munch strekker seg ut i smuget ved Operagaten, også på en kjølig hverdagsettermiddag.

Det er på ingen måte fristende å stille seg bakerst der den sure vinden får godt tak. Men ramen er vel så mye fast food som hamburgerne i nabolokalet, så det er grunn til å tro at ventetiden likevel blir kort.

De siste minuttene får vi stå inne i varmen ved døren med god oversikt over det åpne, nesten sterile lokalet, med finérvegger helt uten dekorasjoner, skarpt lys, betonggulv, høye bord, barkrakker uten ryggstø: Ramen-sjappa ved Munchmuseet ligner til forveksling sin eldre søster ved Torggata. Her er alt designet for at du skal sette deg, bestille, spise, drikke og så gå igjen – så nestemann i køen kan gjøre det samme.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (23 av 30)

Lesernes mening

100%av 1 leser anbefaler stedet
1
100
0
0%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Godt men har noe å gå på om man for eksempel har forsøkt Credoavleggeren i Trondheim Edoramen. Er man i Stavanger kan man prøve Yips
    lars randby

Legg til tips (max 140 tegn)