I Baren

Operagaten 69BBjørvika

Gastropub der flere retter har et portugisisk tilsnitt. Ligger ved kaikanten i Bjørvika rett bak Munch-museet.

Juli 2021
0 Lesere
0%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

I baret I Baren

Bjørvika er full av nye spisesteder. I Baren er den dårligste.

– Ja, hvor lenge skal vi blomstre her? Nå har vi ventet i ti minutter, klager spisefølget. Vi har tuslet forbi Munchmuseet og ankommet hjertet av Bjørvika. Den store plassen er blitt et flott sted med bademuligheter, masse benker, flotte grønne beplantninger, gallerier og en haug med spisesteder.

Tøff konkurranse

I tillegg til veletablerte Maaemo og Vandelay, kan du nå spise på Sumo, Feniqia, Kumi, Nimbu, Villa Paradiso og I Baren der vi står og venter. Og venter. Jeg går til slutt inn i baren for å spørre om vi kan ta et av de mange ledige bordene ute, men blir bedt om å vente på en servitør. Enten funger systemet deres dårlig, ellerså har de få folk på jobb. Til slutt blir vi vist til et bord i solen og leser gjennom menyen.

Vokst seg stor

I Baren byr mange klassiske retter som burgere, fiskesuppe, ulike salater, skalldyr, men også helstekt havabbor og flatbread med ulike toppinger. Vi er fire stykker ute og spiser og prøver oss på et bredt spekter av smaker. I Baren er eid av Akershusgruppen som er blitt en stor aktør i Oslo. De driver hele 14 ulike steder, blant annet Amundsen, Brasserie Hansken, Jarmann gastropub, Nydalen Bryggeri, Kullt og Skansen.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (17 av 30)

Lesernes mening

0%av 0 lesere anbefaler stedet
0
0
0
0%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)