Grezzo

Bernt Ankers gate 37Youngstorget & Torggata

Moderne italiensk taverna. En ølsommelier parrer drikke til maten.

April 2022
13 Lesere
69%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Italiensk for viderekomne

Vil du steppe opp ditt forhold til det italienske kjøkken, trenger du ikke dra lenger enn til en bakgate i Oslo.

– Melboller med svinelever, torsketunger, speket torskerogn, oksetunge, det er ikke sikkert at jeg ville gått hit hvis jeg hadde lest menyen på forhånd, sier jeg etter at servitøren kjapt har gått gjennom Grezzos spisekart.

Menyen er trykket opp på et vakkert ark og delt inn i velkjente kapitler som antipasti, primi og secondo, men der slutter også gjenkjennelsen. Ikke så mye som en liten flis av en spagetti på denne italienske restauranten. I hvert fall ikke denne dagen. I morgen er det nye retter. Her tar man råvarene på alvor.

En helaften med innmat

Mens vi drikker bobler og funderer på hva vi skal velge, kommer kjøkkenpersonalet marsjerende med naboens hovedretter. Først går kjøkkensjefen, vi kjenner ham igjen fra bilder på nettet. Italienske Marcello Tiboni har bakgrunn fra Maaemo og nedlagte The Tea room, noe som sammen med de fantastiske duftene i Grezzos lille restaurantlokale og synet av de vakre komposisjonene på fatene på nabobordet, gjør at vi kveler skepsisen mot innmat og bestiller de fleste av dagens retter.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Totalt

Lesernes mening

69%av 13 lesere anbefaler stedet
9
69
4
31%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. I'm Italian and I'm surprised how innovation can be so good here, mixing italian techniques with norwegian products. Recommended!
  Fernando Lupi
 2. Aftenpostens anmeldelse stemmer ikke. Lite og enkel mat, tartar og pasta får en bedre andre steder. Godt øl og vin, stive priser!!
  Heidi Rindal Jakobsen

Legg til tips (max 140 tegn)