Txotx

Trondheimsveien 2Grünerløkka

Baskerstemning på nedre Grünerløkka med pintxos og andre spanske delikatesser.

Mai 2022
64 Lesere
67%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Glem dårlig tapas. Gå heller hit for en autentisk opplevelse.

Du får ikke mer verdi for pengene enn på spanske Txotx.

– Hvor mange firmaer har ikke ødelagt smaken av tapas med halvdårlig kjøtt, tørre kyllingbiter og smakløse kjøttboller, sier spisefølget.

Vi er på vei til den baskiske restauranten Txotx på Grünerløkka. Der håper vi på en bedre spansk matopplevelse enn de siste 14 jule- og sommerfestene.

Har du vært i Nord-Spania og i Bilbao eller San Sebastian, har du sikkert sett alle de små rettene på bardiskene, såkalte pintxos. Her er det bare å velge seg biter, ta et glass sherry, hvitvin eller rosévin og hive i seg godsakene. Uformelt, masse bra mat og stemningsfulle spisesteder. Dette har man prøvd å gjenskape på Løkka med seks år gamle Txotx restaurant.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (23 av 30)

Lesernes mening

67%av 64 lesere anbefaler stedet
43
67
21
33%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Aggressivt og uvennlig folk bak disken - huff!
  Cathrine Lindbom
 2. Med tanke på at du må hente maten selv, at du sitter på en krakk, og at tapas er små og ikke superlative er prisen alt for høyt.
  Enrico Razzetti
 3. Maten var grei, men ikke mer enn det. Litt Delicatessen-aktig, og langt fra å oppfylle forventningene om ekte baskiske pintxos.
  Anita Leirvik
 4. Vi dro ditt for å spise en god måltid med det ble så mye stress med bestillingen og border at vi endte opp å dra på Delicatesen.
  Lillian Ersoy
 5. Mye var godt, men det ristede kantarellsmørbrødet som badet i smør var noe av det deiligste jeg og mitt følge har spist på lenge. Anbefales!
  Carl-Erik Kopseng
 6. Nesten som San Sebastian. Nydelig mat, men litt dyrt. 3 pintxos og 2 varme retter + 2 glass vin ble over 1100.- for to personer.
  Hans K. Aspenberg
Vis alle tipsene

Legg til tips (max 140 tegn)