Skur 33

Akershusstranda 11Sentrum

Italiensk sjømat i hyggelige og rustikke omgivelser nedenfor Akershus festning.

April 2022
120 Lesere
58%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Opptur i skuret

Skur 33 er en populær sommerrestaurant, men du burde spise der andre sesonger.

– Fullt, fullt, fullt! Det er stas at så mange vil ut og spise middag i Oslo for tiden. To år med mye innetid har ført til at folk strømmer til restaurantene, sier spisefølget. Det er mange steder det er umulig å få bord, men heldigvis tilbyr enkelte bord for drop in. Som Skur 33.

Syv år gammel italiener

Kort tid etter ankomst i den fulle restauranten har vi fått bord på høye barkrakker langs den ene veggen. Her er det fem bord med plass til 20 personer som ikke har klart å sikre seg bord i forkant. Servitøren er kjapp med vann og menyer, og vi leser gjennom pasta, pizza, antipasti og noen få hovedretter.

Skur 33 åpnet dørene i 2014 til strålende omtaler i mange aviser. Siden den gang har det gått litt nedover, særlig i de periodene restauranten har vært anmeldt på sommerstid. Det er derfor spennende å sjekke hvordan de takler en småkald hverdag før uteserveringen er åpnet.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (22 av 30)

Lesernes mening

58%av 120 lesere anbefaler stedet
70
58
50
42%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Var 17 i følge som skulle ut og nyte en hyggelig kveld. All mat var forhåndsbestilt, men betjeningen virket totalt uforberedt.
  Jon Henrik Funden
 2. To altfor salte havabbor med brente og harde grønnsaker og en mutt servitør. Overpriset! Ganske fullt, men de fleste valgte pizza og øl.
  bjorodeg
 3. Skikkelig dårlig service, vimsete og fjern betjening (uteserveringen). Veldig god pizza og pasta (litt lite). Dårlig renhold toalett!
  Inge Næsset
 4. Spiste utendørs pga tur med hunder. Rigid service, og maten de tilbyr utendørs er rett og slett ikke god nok. Smakløst.
  Klara Opdahl
 5. Nydelig mat. Hyggelig og effektiv betjening selv på en travel dag. Kan virkelig anbefales
  Stig Silden
 6. Det burde ikke være mulig å mislykkes med lammeskank, men kjøttet var smakløst og tilbehøret knapt lunkent. Bra vinanbefaling trakk opp
  Gørild Steen
 7. Svært skuffende. Maten var smakløs og nesten ikke spiselig. Lite barnevennlig. Ingen vilje til tilpassing av barneporsjoner. Svært dårlig:(
  Tore Andre Ringvold
 8. har vært der flere ganger, synes stedet er koselig, hyggelig betjening å veldig god mat - stor anbefaling fra min side
  Marian Paulsen
 9. Fantastisk sted, Italia i Norge ! Autentisk og moderne. Gode på mat og vin og ikke minst kombinasjonen :) Anbefales
  Hans Petter Klemmetsen
 10. Har spist der mange ganger, Tono Tonnato, (tror jeg det het) fantastisk. Og byens beste Pizza Bianca :) Anbefales på det sterkeste
  Olav K
 11. Jeg har vært på Skur 33 flere ganger i lag med venner og kolleger. Tjerslands østers er en vinner. Gode anbefalinger på vin. Topp!!
  Stig Silden
 12. Var der i vår. Bestilte dyreste måltid på menyen. Ble ekstremt matforgiftet. Kontaktet restauranten to ganger, men fikk ikke noe svar.
  Sofie
 13. Maten var digg, ikke fantastisk. Men det var service, atmosfære og alt det andre. Kommer hit igjen!
  Jonas B
Vis alle tipsene

Legg til tips (max 140 tegn)