Nodee Sky

Dronning Eufemias gate 28Barcode

Moderne japansk restaurant i 14 etasje i Barcoderekken med fast 8-retters meny. 360 grader utsikt over Oslo.

Mai 2021
26 Lesere
61%
PrisnivåHøyt

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Himmel og hav på Nodee Sky

Det eneste som er skyhøyt på Nodee Sky, er prisen.

Man kunne lett trodd det var en helt vanlig kveld. Alle bord er besatt. Gjengen ved vinduet skåler med lekre cocktails. Elektronikamusikken ligger som et teppe over oss. Sørenga glitrer vakkert 13 etasjer under oss.

Men mellom marmorbordene på Nodee Sky i Barcode står det pleksiglassvegger. Og cocktailene er mikset av fruktsaft og urter. Selv har jeg fått eplemost i et vinglass. Det smaker omtrent som det pleier, til gjengjeld koster det omtrent som årgangsvin. 156 kroner. For ett glass.

Sitteplikt

Jeg skåler med mitt eget speilbilde i vinduet. Den svartkledde servitøren har gitt streng beskjed om at det ikke er lov å gå bort for å studere utsikten. Det er bare lov å reise seg for å gå på do. Med munnbind.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (20 av 30)

Lesernes mening

61%av 26 lesere anbefaler stedet
16
61
10
39%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Måtte vente 30 min reservert bord. 45 min før drikka kom, og ventet i to timer før maten kom. Hadde bord kl 21. og fikk maten kl 23.
  Trine A
 2. Ingenting uten gluten på menyen. Hverken når det gjelder forrett, hovedrett eller dessert! Det jeg fikk ble da veldig stusselig.
  Gry Irene Kleppestø
 3. Knall utsikt
  Gjermund G
 4. Kanskje var forventningene for høye, men jeg synes dessverre ikke at Nodee Sky når helt opp. Dyre viner, litt for kjedelig mat.
  Kristina

Legg til tips (max 140 tegn)