Vaaghals

Dronning Eufemias gate 8Barcode

"Kjendisrestauranten" med Vegard Ulvang, Bjørn Dæhlie og Arne Brimi i spissen satser på nordisk gourmet.

Okt 2020
101 Lesere
64%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Vaaghals: Knallgod norsk restaurantmat

Etter et besøk hos Vaaghals tenker man kun på når man kan spise der igjen.

– Jeg skulle gjerne hatt leilighet i området her. For et eldorado av spisesteder det er rundt Barcode-rekken. Men konkurransen må være knallhard, sier spisefølget.

Det er blitt en del endringer blant restaurantene i Dronning Eufemiasgate, men både Nodee og Stock holder koken. I tillegg har gode Code kommet til, og det er kort vei til både Maaemo, The Vandelay, Brasserie Rivoli, Salome og Kitchen & Table. Vi har satt oss ned på det første stedet som etablerte seg i Barcode, nemlig Vaaghals.

Hjemmekontor = null lunsj

– Vi har fjernet halvparten av stolene grunnet koronaen, så det er god plass. Det verste er likevel lunsjen som vi har måttet kutte ut. Alle sitter jo med hjemmekontor, forteller servitøren.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (25 av 30)

Lesernes mening

64%av 101 lesere anbefaler stedet
65
64
36
36%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. 150kr for 0,4 øl var heftig
  fatima.moh
 2. Kjedelig og smakløs mat til alt for høye priser. Ble meget skuffet. Skjønner ikke hvordan dette stedet har fått så godt rykte.
  Juli
 3. Bestilte skifte-menyen og fikk utrolig mye og bra mat for 650 kroner. Spennende, smakfullt og høy kvalitet. Anbefales på det varmeste!
  Kristina
 4. Nei nei nei, våg ikke å komme tilbake. Servitør som ikke snakket norsk, kjøttet som nærmest er kremert, no ned to say more.
  Lilly Shi
 5. Utrolig rotete service. Helt ok mat, men kombinasjonen med dårlig service og ganske dyrt gjorde opplevelsen mindre god.
  Else Nygaard
 6. Dyrt og dårlig
  camilla midtdal
Vis alle tipsene

Legg til tips (max 140 tegn)