Maaemo

Dronning Eufemias gate 23Bjørvika

Nordisk mattempel med tre stjerner i Michelinguiden. Inne på listen over verdens beste restauranter. Flyttet til nye lokaler.

Mars 2020
314 Lesere
75%
PrisnivåHøyt

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Nye Maaemo er bedre enn noensinne

Maaemo byr på lekkert interiør og mat i internasjonal toppklasse.

– Åå! Nå er jeg så spent, sier spisefølget, i det den store eikedøren til Maaemo i Dronning Eufemias gate 23 åpner seg. Maaemo har holdt det gående i ti år, men har nå flyttet til nytt restaurantlokale i nærheten av Munchmuseet.

Peisen venter

Vel innenfor i en mørk og steril gang, blir vi strippet for jakker og PC-vesker før vi blir vist ned til kjelleren. Der venter en lekker loungeavdeling med runde bord, fargerike stoler, knitrende peis og et stort vinskap.

Her får vi et glass frisk og fruktig Jacques Lassaigne Les Vignes de Montgueux Blanc de Blancs og kveldens tre første retter. Spesielt terten med tartar, karamellisert løk, kapers og pepperrot står frem.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (29 av 30)

Lesernes mening

75%av 314 lesere anbefaler stedet
236
75
78
25%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Fantastisk opplevelse. Ja det koster, men når du ser all jobben bak og de mange kokkene på kjøkkenet, og du et tjuetalls utsøkte retter...
  rita.parnas
 2. Pris står ikke i stil til varen som leveres. Man får på mange måter ikke den opplevelsen man burde forvente av et slikt sted.
  lars randby

Legg til tips (max 140 tegn)