Lofoten fiskerestaurant

Stranden 75Aker Brygge

Eksklusiv restaurant på Aker Brygge, som serverer fisk og andre maritime fristelser. Populært hos turister.

Aug 2020
25 Lesere
28%
PrisnivåHøyt

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Klassiske Lofoten

Du besøker ikke Lofoten Fiskerestaurant fordi du vil oppleve det vakre nord. Men servicen er faktisk en sjelden opplevelse. I hvert fall på Aker brygge.

– Når grensene er stengt som nå, er det vel knapt mulig å komme lenger fra Lofoten enn hit. Willie kikker ut på folkemengden som bølger uten stopp utenfor fiskerestauranten ytterst på Aker brygge. Lite tyder på at turistsommeren er avlyst. Det hadde knapt vært plass til ett menneske til langs brygga.

Temperaturen bikker snart 30 grader, men på uteserveringen under Lofotens baldakiner er det luftig og skyggefullt. Det er hvite duker og linservietter på pent oppdekkede bord, det er stramme servitører og finkledde gjester en tidlig midtukekveld.

Fisk i alle former

Det eneste som faktisk minner om Lofoten, er råvarene i menyen: Kamskjell og kveite, laks og lysing. Reker og blåskjell, skalldyrplatå og en eneste kjøttrett. Om vinteren serveres store mengder lutefisk og skrei, men det er nok sommeren som er restaurantens høysesong. I hvert fall når de utenlandske turistene kommer tilbake.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (21 av 30)

Lesernes mening

28%av 25 lesere anbefaler stedet
7
28
18
72%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Skalldyrfat med uspiselige østers, selv etter at de ble byttet. Skalldyrene hadde ligget lenge før de ble servert. Loff og majo. uspiselig.
  Morten Arne Nilsen
 2. Fish'n chips f til 190.-. Fikk stekt torsk uten tilhørende frityrskorpe +båtstekte poteter. Dette er ikke f & chips! Skuffet!!
  Johan Revold

Legg til tips (max 140 tegn)